Hiihtosuunnistuksen SM-keskimatkan ja Lumitoukolan urat ovat ajettu taas kertaalleen ja ne ovat pohjiltaan kohtuullisen hyvässä kunnossa! Lumitilanne on kuitenkin kilpailualueella erittäin vaihteleva. Kallioiden takamaastoissa on lunta ihan hyvin, mutta kallioiden laet ja eteläiset osat ovat jäisiä ja vähälumisia. Viime päivinä on sadellut hieman pakkaslunta, mutta sitä toivotaan lisää, ainakin 10 cm, jotta kisat voitaisiin viedä suunnitelluilla urilla turvallisesti läpi.

Kilpailuorganisaatio kokoontuu tulevana viikonloppuna katsastamaan maastoa ja urien kuntoa. Samalla lyödään lukkoon tapahtuman aikataulut ja tarvittavat jatkotoimenpiteet. Kisoihin on nyt kolme viikkoa. Pidämme peukkuja, että lumitilanne olisi nykyistä parempi, myös kallioisilla alueilla. Kovat pakkaset vesisateiden jälkeen ovat pitäneet huolen siitä, että lumi ja jää eivät urilta ainakaan pääse enää sulamaan! Päivitämme tarkempaa tilannetietoa viikonloppuna!

Majoitus on mahdollista aivan kilpailukeskuksen tuntumassa. Tarjolla on vaihtoehtoja patjamajoituksesta hotellitason majoitukseen! Majoitusta koskevat tiedot päivittyvät 8.2. Huom. Muksulan ennakkoilmoittautumiset etukäteen viimeistään 19.2. sähköpostilla satu.koski@veteli.fi.

Valkohäntäpeuratkin ovat siirtyneet talvilaiduntamaan muualle, joten urat ovat pian ainoastaan hiihtosuunnistajien käytössä!

Tervetuloa kisailemaan Veteliin!

Vetelin Urheilijat ja Alajärven AnkkuritTärkeimmät!

Opastus: Kiikkuniementie 30, 69700 VETELI Google maps

Ensimmäinen lähtö lauantaina: Ryhmä 2 10.00 Ryhmä 1 12.30

Ensimmäinen lähtö sunnuntaina: 10.00

Kilpailunjohtaja: Anne Polso, VetU +358 40 596 2080


Yhteistyössä!