IRMAN Ilmoittautumissivut on nyt avattu! Huomioikaa, että SM-kilpailujen yhteydessä järjestetään H/D 13- sarjalaisille omat kansalliset kilpailut! Näin myös nuorilla on erinomainen mahdollisuus tutustua tähän lajiin ja aivan huippu-urilla! Nuorten lähtöaikataulu ja kilpailumaasto on suunniteltu SM-kisat huomioiden.

Lämpöaalto ja vesisateet ovat kurittaneet kilpailumaastoa, mutta tästä huolimatta lumitilanne sallisi kisojen pitämisen vaikka hetimiten. Urat ovat tällä hetkellä tosin jäisiä ja liukkaita, mutta kilpailuihin on kuitenkin vielä aikaa. Kuukauden kuluttua lumitilanne voi olla paljon parempi! Olemme luottavaisin mielin.

Myös kilpailukeskuksen osalta suunnitelmat ovat valmiit. Ravintola, kisakanslia ja kaikki tarpeelliset teltat ja rakenteet ovat valmiina ja odottavat vain pystyttämistä. Kilpailukeskuksessa on jonkin verran tarjolla sisätilaa, mutta pukeutuminen on maasto-olosuhteissa lämpimissä teltoissa. Pukeutumismahdollisuus on myös Vetelin urheilutalolla noin kahden kilometrin päässä kilpailukeskuksesta. Samassa paikassa on myös kilpailijoiden pesupaikka.

Yöpyjille on lähialueella tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka päivittyvät näille sivuille. Myös asuntovaunuille on paikkoja. Kilpailujen parkkipaikat sijaitsevat aivan kilpailukeskuksen tuntumassa. Lumenaurausta ja mahdollista hiekoitusta varten autoilijoilta peritään pieni parkkimaksu.

Aivan piakkoin sivuille ilmestyvät myös kilpailuohjeet ja muuta tärkeää tietoa. Pysykää kuulolla! SM-hiihtosuunnistuksen ja Lumitoukolan viestin somea voi seurata Vetelin Urheilijoiden ja Suunnistajien facebook-sivuilla ja instagramissa @vetelinurheilijat. Sivut päivittyvät lähipäivinä!

Tervetuloa hiihtosuunnistamaan Veteliin!

Vetelin Urheilijat ja Alajärven AnkkuritTärkeimmät!

Opastus: Kiikkuniementie 30, 69700 VETELI Google maps

Ensimmäinen lähtö lauantaina: Ryhmä 2 10.00 Ryhmä 1 12.30

Ensimmäinen lähtö sunnuntaina: 10.00

Kilpailunjohtaja: Anne Polso, VetU +358 40 596 2080


Yhteistyössä!