Vuoden 2016 kilpailut siirtyivät vuodelle 2017 pidettäväksi huonon lumitilanteen takia. Mutta nyt näyttää erittäin hyvältä. Lunta on paikoitellen ihan kinoksiksi saakka!

Hiihtosuunnistuksen SM-keskimatka ja Lumitoukola kilpaillaan siis uudella yrittämällä Vetelissä 25. - 26.2.2017. Lauantaina järjestetään SM-tason keskimatka ja sunnuntaina viestit. Huom. Lauantaina myös H/D 13 – sarjalaisilla on mahdollisuus osallistua kisaan, joka heille on silloin kansallista tasoa vastaava! Tarjoamme näin hienon mahdollisuuden nuorille tutustua lajiin! Kilpailukutsu täydentyykin pian kyseisillä tiedoilla.

Kilpailukeskuksesta muodostuu tiivistunnelmainen kaikkien toimintojen sijaitessa mukavan lähellä, peseytymistä lukuun ottamatta. Myös ruokailu on pääosin kenttätunnelmissa, mutta lämmintäkin tilaa on tarjolla.

Nyt mennään kilpailumaaston ehdoilla, ja ratamestarit ovatkin loihtineet pähkinää purtavaksi! Tarjolla on vauhdikkaita pätkiä sekä vaativampaa ja hitaampaa kallioaluetta. Kaikki suunnitelmat ovat valmiina ja kilpailuorganisaatio odottaa runsasta osallistujamäärää Veteliin!

Odotettavissa on vauhdikas ja jännittävä viikonloppu!

Tervetuloa kilpailijat, huoltajat ja yleisö!

Vetelin Urheilijat & Alajärven AnkkuritTärkeimmät!

Opastus: Kiikkuniementie 30, 69700 VETELI Google maps

Ensimmäinen lähtö lauantaina: Ryhmä 2 10.00 Ryhmä 1 12.30

Ensimmäinen lähtö sunnuntaina: 10.00

Kilpailunjohtaja: Anne Polso, VetU +358 40 596 2080


Yhteistyössä!